Zekiye Emin Kanıpek Anaokulu
GOP Mh. 374. Sk 12/A Gölbaşı ANKARA

VİZYON

Sunduğu öğrenme ortamlarıyla toplumda fark edilen çocuklar yetiştirerek çağdaş ve yeniliklere açık, alanında lider bir kurum olmaktır.

MİSYON

Yeniliklere açık, kendini sürekli geliştiren, Atatürk İlke ve İnkılapları ile Milli Eğitimin temel ilkelerine bağlı ekibimizle, okul aile işbirliğini sağlayarak; Kendine güvenen ve kendini özgürce ifade edebilen, Çağın tüm olanaklarını kullanabilen, Çevresindeki tüm canlılara karşı duyarlı, Kendine ve topluma yararlı, Bireysel farklılıklara saygılı, Araştırmacı ve yaratıcı bireyler yetiştirerek onları geleceğe hazırlamak ve çocukların düşlerinin buluştuğu bir kurum olmaktır.

.
Öğretim Şekli :Yarım Gün/ İkili Eğitim

Yarım Gün/ İkili Eğitim

Yarım Gün Sabah : 08:00- 13:00 Yarım Gün Öğlen : 13:00- 18:00

İl merkezine 20 Km uzaklıkta. İlçe merkezinde.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuzun çevresinde; Gölbaşı İlkokulu, Dr. Şerafettin Tombuloğlu Lisesi ve Gölbaşı Halk Kütüphanesi bulunmaktadır.

Proje Çalışmaları

Okulumuz Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul sertifikalarına sahip olup; değerler eğitimi, sanat, bilim ve çevre temalı pek çok proje ve uygulamaya ev sahipliği yapmıştır.